„Te-astept sa vii/Sa te intorci la mine/Numai aici /Ne va fi cel mai bine!”…-Mirabela

” Fotoliul din odaie”- a cunoscut un imens succes.Prin simplitate,naturalete si intensitatea evocarii trecutului fericit.

A trecut mult timp de la debutul acestei melodii.Insasi protagonista nu mai este la prima tinerete.

Cu toate acestea,chemarea „Te astept sa vii”ramane deschisa:in cazul in care te-ai ratacit,te-ai instrainat,te-ai reindragostit si poate ti-a trecut,ai calatorit, dupa cai verzi pe pereti si ti-a ajuns,etc.

Am  un prieten care a ajuns in Puerto Rico,este inginer,a lucrat  acolo zilier si s-a intors,vanzand de ani de zile in Piata Norilor-va rog sa retineti denumirea autentica-produse casnice.In tara are un fulminant succes ,la cele mai frumoase romance,fiind un burlac incurabil.Nu fumeza,dar bea  bere si este totusi suplu.Doar fata ii este brazdata de ridurile suferintei,pentru ca, dupa revolutie, nicaieri n-a mai gasit de lucru conform pregatirii.Este zi de zi in piata,indiferent daca este weekend sau nu,doar atunci cand piata este eventual inchisa are si el liber.Nu se plange,rezista.

Melodia „Te astept sa vii” poate fi cantata si in sensul mult asteptatei bunastari,care se tot indeparteaza,de parca ar fi fata morgana.

Mirabela Dauer face in continuare,la concerte sau la aparitiile televizate bisuri cu cantecul cel mai indragit al sau,pentru ca oamenii asteapta in permanenta ceva mai bun ,decat prezentul si constata in timp ca acesta a fost un pic mai bun decat ceea ce i-a urmat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s