De ce ne mor patronii?!

Cunosc personal cel putin cinci cazuri de decese premature ale unor patroni,aflati in plina maturitate.Am fost si eu un mic patron de firma si doauazeci de ani nu am avut o zi libera si nici o zi nu a fost lipsita de tot felul de griji si de constrangeri.Cel mai greu este cand ai angajati iar acestia stau cu gurile deschise indreptate spre tine.Daca dai pe cineva afara,din motive obictive,sunt in stare sa-ti dea foc,asa cum s-a intamplat.Au si ei dreptate,pumnandu-ti intrebarea:”Cu mine cum ramane?!”

Fiecare se gandeste in primul rand la sine.Nu vrea sa stie de problemele pe care le ai,nici de randamentul muncii lor,ei vor doar salarii cat mai mari,la termene!

Este firesc,ca ,in urma unui efort de durata,organismul sa nu mai reziste si in special inima.Mai toate decesele premature sunt din cauza unor infarcturi.

Nepotul meu,inginer auto,lucra la un dealer de masini japoneze.Se simtea bine,era multumit.Deodata,i-a murit patronul si totul s-a ruinat.A trebuit sa plece din capitala,la Targoviste,unde cu greu a gasit un alt loc de munca.

Nu stiu daca cineva face o asemenea statistica si daca preocupa pe altcineva acest trist aspect al vietii noastre economice de astazi?!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s