Blocajul continua,desi suntem la mijlocul verii anului de dupa alegeri

Domnul Crin afirma astazi ca Traian Basescu este sustinut de sase oameni de la Curtea Constitutionala,prin care face si desface,taie si spanzura,adica tine in stand by intreaga dezvoltare a democratiei a tarii,amanand cu un an chiar si aprobarea Constitutiei,impunand din nou cvorumul de 5o% plus unu.

Coabitantul,Victoras este tanar si accepta pierderea unui an,pentru ca e tanar si crede ca are destui la dispozitie,numai ca de la 1 iulie se scumpesc si gazele si electrica si se vor mai scumpi inca odata in toamna,dupa care din nou la anul voi fi alte scumpiri pronuntate la aceleasi produse.Dela Miscarea Populara se declara satisfacuta de amanare,spunand ca prin cresterile anuntate erodarea se va accentua pentru cei de la putere.

Amanarea are efectul drobului de sare de pe soba ce se va incinge obligatoriu la iarna,dar va trebui stinsa repede,din cauza ca vor fi prea multi cei care nu vor mai putea plati combustibilul.

Joaca devine periculoasa.Amanarea poate echivala cu moartea,in anumite imprejurari neprevazute,cum au fost saptamana aceasta cele din Muntenegru.

El spune ca Constitutia este facuta de o gasca,care vrea sa faca din presedinte o marioneta.Va lansa strategia pentru agricultura pana in anul 2030 !?Cine o va asculta si cu ce ocazie?! Pe baza caror atributiuni!?

Tot asa,ne balacim in ape tulburi,de dragul stabilitatii statului de drept,inca un an si jumatate de chin institutional.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s