Am procurat primul pepene pe vara aceasta

Este ora nouasprezece.Cu o regularitate de metronom,a inceput sa tune si sa ploua.Nu e zi fara ploaie.Macar sa ploua si sa se descarce atmosfera.Stam,cum am mai spus,sub capac si oala pare a fi uitata pe foc.Toata ziua simtim ameteala,dar nu avem solutii.

Au aparut pepenii noului sezon.Vanzatorul,care cerea 1,5 lei pe kilogram,spunea ca ploile i-au intors.Sunt mari si inca putin copti.Au miezul de culoare intensa- rosie,scoarta verde si portiunea de sub coaja-alb,galbuie.Sucul este dulce,racoritor.Pepenii galbeni au pretul dublu.Inca nu se inghesuie cumparatorii.

La televizor se discuta ultimile divergente dintre premier si presedinte.Atat de enervante au devenit aceste animozitati permanente,incat ne-am saturat,mai ales dupa ce,in saptamana care se incheie, au fost publicate-in sfarsit-rezultatele recensamantului populatiei.Toata lumea spune ca avem un fost presedinte,doar el nu vrea sa plece,tot invocand pe romanii din afara,chipurile necuprinsi in datele respective.

Avansam in vara,posomorati si tristi,desi normal ar fi sa fie invers,in perioada optima si de abundenta a anului.Deja am trecut de jumatatea anului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s