Nori apasatori,aducatori de boala

   Nu stiu de ce ,norii persistenti de vara,premergatori ploilor repetate si repezi,aduc cu ei o presiune atmosferica nesanatoasa,greu de suportat.

  Daca pana acum mi se parea ca apasa cerul pe capul meu,dandu-mi senzatia de opresiune si ameteala,astazi si sotiei nu i-a fost bine,pentru prima data.

 Se tot strang nori cumulus si acopera treptat cerul,ca mai spre seara sa ploua din nou,la fel ca aseara si aproape ca o saptamana la rand,daca nu doua si mai mult.

Nu intelegem ce se intampla.Se tot zvonesc atacuri atmosferice provocate,dar eu inca nu cred,desi anul acesta iunie si iulie par a fi luni de cosmar atmosferic,pe langa celelalte necazuri cotidiene,de parca doar ele nu ne-ar fi fost de ajuns.

Ne tot certam intre noi si acum ,pe deasupra,ne asupresc pana si norii,aceea pe care-i invocam adesea,cand lipseau ploile iar acum nu ne mai slabesc,de la o buna bucata de vreme.

Stiu ca exista paparude pentru aducerea norilor de ploaie,dar pentru solicitarea plecarii lor,in Anglia de unde probabil vin,nu avem asemenea  descantece,desi iata ca in prezent ne-ar trebui.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s