Nu stiu ce mai face Pavel Corut, pentru ca OTV-ul este tot inchis.

Televiziunea poporului este de mult inchisa iar poporului nu-i pasa de acest lucru.Domnul ex- posibil- prim-ministru Marcu,din SUA,nu mai da nici el semne de viata iar o parte dintre parlamentarii PPDD deja au dezertat,varsandu-se in USL,printre care si marele jurnalist,critic al puterii,Barbu.Oportunismul ne omoara.

Aflu,tot din presa,ca DD a vrut sa revina,cumparand licenta unui post,care si el a fost desfiintat.Numai ghinioane are DD,la fel ca si Gigi Becali,ce preconiza si avea aere de dirijor al unui post propriu de televiziune.Indecizia si tergiversarea,ca si renuntarea la functia de parlamentar european,l-au costat.Vadim Tudor a promis sa-l ajute,dar nimic nu se misca si in curand se fac doua luni de detentie pentru Gigi iar Steaua merge mai departe in lipsa lui. Tocmai a facut noi recrutari,dar si vanzari de jucatori.

Viata merge inainte.Aseara a spus domnul Ponta ca mai avem cinci sute de zile cu Basescu,asa ca nu ne ramane decat sa le numaram descrescator si sa ne rugam sa fim sanatosi pe mai departe.Nici un semn de trezire de constiinta,cu toate insultele primite,de parca ar fi doar un boxer incasator.

Vad ca pe Pavel Corut nu-l invita alte televiziuni,desi oricand ar fi pentru ele un interlocutor interesant,cu reting la public,asa cum era  pe timpul cand conversa cu DD pe diverse teme,pana tarziu dupa miezul noptii.Sugerez acestora sa incerce si nu vor avea decat de castigat,mai ales ca sunt cam doi ani de cand scriitorul nu a mai aparut.Observ ca primesc like-uri intrebatoare,chiar si de afara,dar eu nu am legatura directa cu colegul meu din marina Pavel Corut si nici nu am unde sa-l invit sa vorbim pentru public.

Nu stiu cum este cu libertatea presei,cand avem posturi de televiziune inchise de ani de zile si zace o dotare nefolosita,pentru niste amenzi aberante si rauvoitoare.DD apare frecvent ,ca invitat,pe la alte televiziuni,dar,se zbate ca pestele pe uscat,neajutat de nimeni.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s