Nori cumulus persistenti deasupra noastra

De pe la inceputul lunii iulie ne terorizeaza norii.Nu stiu de ce ne-au indragit si nu mai vor sa plece de deasupra noastra.Numai ei ne mai lipseau ,ca sa fim terorizati suplimentar.

Ne asteptam in fiecare zi sa avem ceva deosebit,in sensul neplacerilor de tot felul.Doar Antena 3 mai face uneori surprize,asa cum se pregateste azi si maine sa ne transmita ceva festiv de la Craiova,cu ocazia implinirii a opt ani de emisie.Aseara ne-a organizat o intalnire cu gimnastele de aur,antrenoare in SUA:Nadia,Ungureanu si Emilia Eberle.

In cursul zilei stam sub presiunea ridicata produsa de norii care tot zac pe cer,la mica altitudine si nici nu mai ploua,ca sa se curete cerul de ei si nici vantul nu-i alunga.

Noi,de dedesubt n-avem cum sa-i alungam,doar ii privim ,de data aceasta cu vadita ostilitate.

De la INMH ne tot ameninta cu fenomene atmosferice extreme,de care noi pana acum nu prea am avut parte si nici nu dorim,dar iata ca ele se petrec si ne sufoca,de ne vine sa tragem cu armamentul din dotare in nori,daca el ar fi la dispozitia noastra,asa cum nebunul de la Iasi,a incercat ieri sa arunce in aer locasul de cultura in care invatase.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s