In viata nu poti face umbra pamantului degeaba

Asa ne spunea mama,atat acasa,cat si la scoala,pentru ca am avut-o invatatoare pana in clasa patra.Pe nici unul dintre cei patru copii ai sai nu i-a lasat in clasa la altcineva,pentru ca se stia capabila si exigenta,si in primul rand in raport cu propriii copii.

Zilele acestea au tot fost mentionatii absolventii cu nota zece la bac iar Mihai Gadea a intrebat pe fiecare ce doresc sa devina?!

Este o intrebare capitala,pe care orice tanar trebuie sa si-o puna cat mai din vreme.Sa fie sincer si hotarat.Specializarea este o activitate de o viata si trebuie inceputa cat mai de timpuriu.De alegerea corecta si de urmarirea cu devotament a acelei preferinte depinde succesul sau insuccesul vietii.Are importanta individuala capitala.

Nu trebuie sa te lasi influentat de nimeni.Gaseste-ti singur chemarea si urmeaz-o cu asiduitate!Un exemplu este Ionut Bradisteanu,de 17 ani,din Ramnicu Valcea,deja premiat cu 75ooo de dolari,pentru premiul intai,la un proiect de masina autocondusa instrumental.

Perfectionarea,atungerea treptelor ei superioare,cere eforturi si munca practica mai ales indelungata,pe tot parcursul vietii.

Am un nepot,care si-a urmat tatal si i-au placut de mic sculele.Mesterea orice,impreuna cu tatal sau.Din nefericire,in urma unui infarct,tatal a murit subit,ramanand singur la nici cincisprezece ani.Practica inceputa de timpuriu,precum si inclinatia spre calculatoare ,l-a ajutat ca la nici douazeci de ani sa fie angajat ca programator la o mare banca,continuandu-si cursurile la electronica,pe care le realizeaza cu usurinta.Practica primeaza in orice activitate.

Gaseste-ti vocatia si urmeaza-i cursul!Cat mai din vreme posibil!Doar asa vei fi la adapostul tuturor incercarilor vietii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s