Dan Andronic s-a sucit din nou.

Dan Andronic a fost descoperit ca lucreaza la doua capete,si pentru guvern si pentru opozitie.Nu este prima data.Fiecare vrea mereu mai mult iar convingerile personale nu prea conteaza.Ciutacu si profesorul de politici externe,pana mai ieri editorialisti la Antena 3 ,acum sunt la Ro TV,acolo unde iese banul.

Nici politicienii insisi nu sunt batuti in cuie in convingeri iar convingerile sunt la randul lor fluide,legate de interesele de moment.

Acestea sunt argumente pentru publicul inversunat in anumite directii politice,la noi prea putin inradacinate,ca practica si traditie contemporana.

Sunt mai bine zis echipe si lideri,carora electoratul,nolens-volens, le acorda votul,pentru ca nu pot fi prea multe alternative iar acestea dupa vot nici nu se respecta,asa cum constatam de atatea ori.

Lideri autentici,devotati poporului,dezinteresati,fara obligatii de partid sau de gasca,cum spunea o personalitate indelung comentata,nu se intrevad.De peste tot apar tot felul de constrangeri,carora cei slabi de inger le dau crezare,amanand masurile imperative pentru care li s-a incredintat votul.

Primul-ministru  al Frantei,venit in Romania,a spus ca tara sa nu va permite exploatarea gazelor de sist.Domnul Ponta a cerut ca acest paragraf sa nu fie tradus publicului,de parca acesta nu cunostea un gram de limba franceza sa nu inteleaga singur si pe deasupra sa-si dea seama si de duplicitatea premierului in respectiva problema controversata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s