BALBE

Pe facebookk pasam vorbele de la unii la altii,in general otravite,desconsideratoare,dorind sa ne aratam istetimea,desconsiderarea celor ce nu au aceeasi parere cu noi si afinitatea cu cei de aceleasi opinii.

Suntem cu totii slujbasi sau pensionari marunti,dar toti ne exprimam aprig,imperativ,gata de tot felul de insulte si agresiuni,in sustinerea propriilor opinii.

Fiecare se considera suveran pe patratica lui si se declara fericit cand are in urma sa o multime de aderenti.

Iti vine sa rostesti versurile din Repetabila povara :”Respectabili si cuminti/Petrecandu-si veacul lor/Langa noi se sting si mor/Dragii nostri,dragi parinti”.

Cine ne asculta pe noi,cine ne urmeaza si cui foloseste ,mai ales,zilnica noastra revarsare de ura?!

Gigi Becali,spre a se corecta pe viitor,a decis sa-si continue, din inchisoare ,studiile de drept.

Multi dintre noi abia ne incropim existenta,abia innodam zilele,dar suntem agresivi cu ceilalti,clamandu-ne convingerile democratice ori de alta natura,intolerabili si nemilosi cu ceilalti,ce indraznesc sa creada altfel.

Oamenii si mai ales liderii sunt alunecosi.Nu vorbesc ceea ce gandesc.”Pe asta despre gazele de sist n-o mai treduceti”-a spus ieri Victor Ponta,referitor la opinia primului-ministru francez,cu privire la faptul ca Franta se opune exploatarii gazelor de sist.Polonezii se opun cu tractoarele intrarii utilajelor americane ale firmei Shevron,pentru prospectiuni,deja aparand unele probleme in zonele in care se lucreaza.

Dreapta de pe margine jubileaza pentru condamnarea ministrului Relu Fenechiu.Poate ca nu va mai trece mult timp si vor apare condamnari si pentru cei din tabara lor.Timpul este rabdator si schimbator.Ce tie nu-ti place,altuia nu-i face!-spune intelepciunea populara.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s