Nimic nu este mai rau decat dictatura !

A fost  la televizor domnul Man,de la Targu Mures,arestat la 18 ani,pentru lupta anticomunista.Parintii lui de asemenea au fost luptatori anticomunisti.

Ingerinte in viata noastra,stenograme,telefoane ascultate,spune Lucia Hosu Longin,inscenarea de la liceul Bolintineanu,arata ca nu suntem departe de metodele dictatoriale.

Directorul SRI sustine ca a dat dispozitie sa se actioneze la liceu,pentru a preveni degradarea invatamantului tinerei generatii,ce submineaza viitorul sigurantei nationale.

Numai ca metodele folosite de procurori,aducerea celor doua autobuze,blocarea elevilor pe holul liceului de dupa iesirea de la lucrare si intentia de a fi dusi cu totii,o suta de persoane la audieri,nemancati,de permitanduli-se mersul la toaleta,perchezitionati-pentru bani sau fituici-aminteste de vechile metode totalitare.

Opozitia parintilor alertati a stopat aceasta operatiune,primul-ministru fiind obligat sa intervina pentru intrarea in legalitate a procedurilor de audiere a martorilor si nu luarea pe toata lumea,otova,fara citatie,fara mentionarea motivului pentru care sunt luati,etc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s