” Canada nu se opune ca noi sa traim bine!”

Am unele discutii, la distanta,cu romanii plecati afara si ei cred ca noi ii invidiem pentru ca o duc bine si nu se lasa denumiti exilati,ci spun ca traiesc in tarile in care au decis sa traiasca.Pe noi ne bucura aceste cuvinte si le dorim sa fie fericiti!Cine ar vrea raul unor compatrioti,parte dintre ei chiar rude!?

Da,la noi se traieste sub orice critica si nu se intrevede nimic bun.Acest lucru ne determina sa fim inca nostalgici,din punct de vedere doar economic,dupa trecut,pentru ca am produs obiective,ne-am straduit sa avem cu toti un viitor mai bun si acum vedem ca acesta se tot indeparteaza de noi.

Oare,Romania se opune ca noi sa traim mai bine?!Cine este Romania?!Desigur,oamenii sai!Avem noi oameni atat de rai si de rauvoitori?! Care este motivul esecului nostru ?!

Sunt intrebari deschise ,asupra carora ar trebui sa reflectam mai mult.

Ce ne lipsesc?!Locuinte.Sunt noua milioane de oameni singuri.Adica ,fara familii.Este ceva dureros.Tara nu are viitor,fara noi generatii!Guvernanti,faceti case ieftine!Dati chirii posibil de suportat!Nu lasati totul la voia samsarilor!Veniturile noastre sunt flagrant contrastante cu chiriile.Tot evacuati si trimiteti in strada oameni,prin restituiri.Nu va e rusine?!Asa se procedeaza,intr-un stat civilizat?!Este doar un aspect care arata ca Romania isi dispretuieste oamenii.Mai sunt si altele.Pe curand.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s