Ministrul Culturii,profesorul Barbu spune ca ministrii se tem de Antena3!

In emisiunea de la Ro TV,moderatoare doamna Cretulescu,profesorul Barbu a marturisit ca ministri refuza sa mai vina la emisiunile de la Antena 3 pentru ca sunt criticati.

Normal,doar nu sunt sfinti.Sunt alesii nostri,pusi sa faca treaba si sa raspunda pentru starile de lucruri din tara.Sa organizeze activitatea in domeniul lor ,incat sa nu mai existe grave deficiente si neglijente de tot felul,in raport cu viata oamenilor.

Acesta e rolul presei:caine de baza al democratiei.

Este curios faptul ca ministri sau parlamentari vin in emisiuni,nu spun nimic,sunt straini de aspecte,si tot ei se simt deranjati.

Aflam astfel si explicatia tacerii factorilor de putere alesi pe 9 decembrie,in repetarea rezultatului din 29 iulie,prin care au promis mai buna democratizare si schimbarea starilor de fapt din tara.

Aceste lucruri nu se intampla si ele treneaza nepermis de mult.

Populatia isi piierde rabdarea.Cedeaza teren in fata ramasitelor fostei puteri,nu mai are curajul unor noi chemari la urne pentru Constitutie,pentru un nou referendum de destituire a lui TB,cel care le sta ca un ghimpe si pune piedici in toate actiunile,construindu-si,din pozitia prezidentiala,o noua forta politica,lucru absolut interzis constitutional.

Se opune privatizarii CFR,se opune numirii unui nou ministru la transporturi si critica propunerea primita,considerand-o inacceptabila,fara a avea asemenea atributiuni.

In prezent se duce o lupta pe fata contra libertatii presei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s