29 iulie-zi de doliu a democratiei romanesti!

Astazi se implineste un an de la referendumul reusit,al carui rezultat a fost deturnat de o coalitie a raului,interna si externa.

Sunt tot 41 de grade la umbra,ca si atunci.Macar pentru acest lucru,referendumul trebuia sa fi fost prelungit cu inca o zi.

Tot din acest lucru,trebuiau oranduite mai bine listele de vot si legea dupa care se face referendumul.

Macar acum,la un an dupa durerosul ESEC(cuvant inexistent in limba engleza sub aceasta denumire-oamenii stiu de ce!),vom fi invatat sa ne facem mai constiincios datoria si nu sa ne ferim,ca acum,de a ne asuma raspunderea propriei soarte.

Romani ,nu va descurajati!Nu stati pe dupa geamuri,mai ales ,voi,tinerii,a spus recent ,pe plaja de la Copocabana,in fata a trei milioane de brazilieni,papa Francisc,argintinianul.El isi aminteste de razboiul ,pe timpul doamnei de fier,pentru insulele Foprkland,aflate in largul coastelor argentiniene.Aparent pustii,ele au fost aparate de cuceritorii englezi,pe motiv ca le-ar aprtine,desi sunt la imensa departare de ei si nu au dovedit prin nimic ca-i intereseaza.Doar din orgolii de GREAT,asa cum ne relata o tanara romanca aflata in Anglia,cu dor de revenire in tara.

Democratia se impune prin oamenii tarii respective.Exprimam solidaritate pentru lupta interna a vecinilor de la sud de noi,pentru mai multa democratie si dreptate sociala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s