Ba ploua.ba nu ploua!?Ca gaina sa faca oua!

Cei de pe la tara stiu cat se codeste si cotcodaceste gaina pana face oul.Asa si ploaia acum.Tot se aduna norii si taraie cateva picaturi si iar se mai aduna norii,ne sufoca cu plapuma lor ,pe caldura verii si nu se scutura odata,ca sa stim o treaba si sa ne elibereze de rasuflarea grea.

Luam si umbrelele,dar nu apucam sa le folosim,pentru ca,atunci cand nu le luam si nimerim ,ca ieri, prin zona Mihai Bravu,a capitalei,sa verse cu galeata.

Astazi e ultima zi de iulie si nu stim pe ce zona se va scobora chinopasta.Coca,partenera mea de garsoniera,este o sperioasa in privinta norilor si mi-i tot arata cat de negri sunt si ce o sa ne faca!?Eu,ca s-o incurajez,spun ca n-o sa ne faca.

Mai ia legatura si cu sora ei,ce locuieste pe langa Gara de Nord,s-o intrebe pe la ea cum e?!Abia a ajuns acasa si nici pe la ea nu ploua.Ii povesteste ce nori negri sunt pe aici,pe langa AFI Cotroceni. Acum, stam in asteptarea ploii.

Americanii se joaca cu clima.Acum, Coca are un nou motiv de bombaneala la adresa lor.Nu erau destule celelalte iar Marian Nazat,editorialist ;la Jurnalul National,are si mai multe la adresa lor,spunand direct ca am trecut dintr-o dictatura in alta.Mai ales dupa mascarada cu nerecunoasterea votului popular de exact acum un an.El spune ca,bancile au primit de la TB cincisprezece miliarde de euro,motiv pentru care l-au sustinut.Ionut Balan spune ca centura de siguranta de la FMI arata ca noi nu suntem in stare sa ne facem singuri socotelile iar  pana si turcii au renuntat la FMI iar noi tot platim comisioane degeaba,pentru a ne tot pune altii botnite si conditionari,in schimbul unei garantii de supraveghere.

Noptile ne mai si violeaza spatiul aerian niste avioane neidentificate,testandu-ne vigilenta slaba,din cauza lipsei avioanelor de patrulare.

Pana am scris randurile de mai sus norii s-au retras spre alte orizonturi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s