Nu mai pot cu Basescu!Nu mai pot cu Udrea!Si totusi,chiar A3 ne piseaza cu ei .cu ei!

Este ora 19 si doamna Porumbel are la dispozitie o ora,tocmai la Antena 3,pe tema vizitelor de vacanta ale fostului Presedinte,dupa cum se exprima mai multa lume autorizata.

Pare un paradox.In timp ce TB nu poarte suporta Antena 3,aceasta nu are alta treaba si-i promoveaza fiecare pas,fiecare vizita ,cu si fara Eugen Tomac,la Sulina sau pe undeva pe la o serbare campeneasca din Ardeal.

Mircea Badea spune ca nu mai poate cu macacu.De ce Antena 3 nu tine cont de opinia sa?!Eu sunt de aceeasi opinie.Dupa zece ani,aceeasi invitati invita aceleasi lucruri:cum arata,cu cine se vede,cum apare Elena Udrea,in chiloti?!Doamna Porubel spune ca doamna Udrea are ce arata!?Si schimbat paltonul ponosit de la Roman,spune Dan Constantin,de la crucea babelor…Tot vedem zborurile fara rost ale helicopterului cu familia prezidentiala din loc in loc…Alta treaba nu mai avem… Cred ca unele reportere au ,asa cum spune si Mircea,minte dupa numele lor.

Scurte concluzii:la ce sa ne mai asteptam de la cei doi?!

La nimic.Pierdeti timpul ,domnilor!Schimbati placa.Faceti reclama adversarului politic,la infinit,jignind si plictisind de moarte publicul care va este fidel.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s