Ciorovaiala de seara

Este trecut de ora optsprezece.Abia iesiti din toropeala zilei,reintram in ciorovaiala de seara.Nu este vorba de domnul Cioroianu,doar ca numele are o usoara consonanta.Mai exact,este vorba de cearta de fiecare seara, de pe toate posturile de televiziune.

Televiziunile din asta traiesc iar noi ne simtim obligati,in lipsa de alte ocupatii mai bune, sa le facem audienta de care au  nevoie,pentru ca ele sa traiasca regeste,din reclamele pe care le varsa la nesfarsit  asupra noastra,mai mereu acelesi,pe teme derizorii, repetabile interminabil,asa cum bine se stie.

Temele urmaresc mica agenda zilnica,cu aceleasi personaje,intoarse de zece ani pe toate fetele,de am ajuns cu totii sa vorbim aceleasi lucru ,sa ne intereseze aceleasi personaje,de parca viata noastra ar fi strans legata de ei,in mod indestructibil.

Ne-am saturat,dar ,nici prin schimbarea canalelor,nu gasim o varitie considerabila a subiectelor,motiv pentru care sunt tineri care refuza sa aiba in casa televizor.

Cum tara e plina de pensionari,someri si asistati sociali,acestia fac grosul spectatorilor,delecatati cu aceeasi cearta seara de seara,fara variatie si fara schimbari de situatii. Cei despre care se tot discuta sunt pe la restaurante,prin concedii de tot frlul,fac si desfac partide,se cearta de la distanta,dar totul ramane la fel si timpul pare sa fie impietrit in proiect,stirb de douazeci si ytrei de ani.

Adormim certati si suduiti,apoi pe fecebook ne mai certam in cursul zilei si viata merge inainte,ca si pana acum.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s