Recent,am fost condamnati la CEDO,pentru esuarea navei Rostok

Urmeaza sa pklatim o suma importanta,pentru esuarea si abandonarea navei Rostok,in canalul Sulina,stopand navigatia pe canal,din vina noastra,prin neasigurarea barei de navigatie pe canal.

Dunarea depune mari aluviuni la gurile de varsare in mare.Bratele Dunarii,in special Sulina,care este navigabil,trebuiesc dragate si intretinute la bara prescisa pentru siguranta navigatiei.

Dupa luni de munca,echipa lui Dorin Ornaca a reusit sa taie si sa disloce o parte din nava ,imnposibil de scos din malul in care se impotmolise,sapand pe dupa aceasta  pentru a redeschide senalul navigabil.

Vom fi obligati sa platim,pentru ca instanta ne-a gasit vinovati.

Firma lui Dorin Ornaca a ramas datoare la stat,dupa cum arata o situatie,cu sapte mii de lei.Nu stiu de ce Ornaca nu s-a mai ocupat de nave si de recuperarea fierului vechi din epave.Acum este consilier prezidential si amenintat cu executarea silita pentru aceasta datorie a unei firme,de mult inactiva.

Nu stiu daca ANAF ajuta cu ceva bugetul,prin urmarirea debitorilor cu astfel de sume,care au dat faliment.Sunt vinovati pentru faptul ca au intrerpins ceva,au platit taxe,dar au dat faliment si acum sunt urmariti de recuperatori!?In acelas timp,firme de stat sunt scutite de restante astronomice…Este o tratatie egala?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s