Cele trei vile ale investitorului Hvoara,de la Snagov,au fost napadite de buruieni

Nu ne bucuram de raul nimanui,dar,apare ca un fapt,incetarea lucrarilor la cele trei vile,aflate intr-o incinta mare,cu gard ialt,imprejmuit si cu sanse de acces ,printr-un canal special,la Lacul Snagov.Ne informa Oana Stancu,in emisiunea de sambata trecuta.

Lucrarile se pare ca s-au intrerupt odata cu pierderea guvernarii din partea PDL sau pe aproape ,de dupa acest impediment.

Nu se mai aude nimic nici despre cel ce era gata sa ia in coarne pe toata lumea,ce ar fi  indraznit sa-i stea in cale,cu referire la domnul Boureanu,de asemenea mare investitor PDL.

Doar,libera domna blonda huzureste,dupa divort,pe unde doreste,avand o dota buna de pe urma divortului,prin investitiile comune desfasurate timp de zece ani,impreuna cu domnul Cocos,trecut la alte gainuse.

PDL are tendinta de implozie,deja avand un urmas,in persoana juridica, condusa provizoriu de domnul Tomac.Domnul Vasile Blaga mai are alaturi pe fidelul Stolojan si pe Monica,ce spera sa se aleaga din nou,prin aceasta formatiune miniaturala,parlamentar european,ceea ce noi,in urma modului cum na aparat interesele la Bruxelles,nu-i mai dorim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s