Condur,cand aveti congresul,pentru ca numele actualului presedinte interimar va strica fasonul

Nu vrem sa ne fie luat in nume de rau observatia,aparent rautacioasa,dar ea va dezavantajeaza involuntar.Eu,in locul sau,daca aveam de gand sa devin politician,mi-as fi schimbat numele.Prea mult se apropie de un sinonim inconvenabil.

Condur,de pilda ,este o pasare rapitoare,alba,ce observa patrada de la mare distanta si cade in picaj-pe pilda asupra unui iepure ,in alergare,-si exact cand acesta se asteapta mai putin,il infasca in gheare si se ridica cu el in aer,cautand tot din priviri un loc inalt si ferit,unde sa-si devoreze prada in tihna.

Prada ta,de pilda,sunt actualii sefi de partide,pe care,mai intai,incerci sa-i minimalizezi,sa-i denigrezi,in speranta ca intr-o viitoare competitie electorala sa inselati din nou electoratul,voi,dreptacii curati sau necurati,unicii salavatori ai neamului,in frunte cu ganditorul de Hamangia ,Lazaroiu,purtatorul flacarii violete.

De la centru ,nu oboseste sa va ajute,taticul vostru,viitorul fericit bunic,care strabate tara,in lung si in lat,cu helicopterul,pe o arsita ca asta,identificand problemele si adversarii tarii si punandu-i ,asa cum procedezi si tu,la stalpul infamiei:ca au disparut,ca au plecat cu totii in concediu,cand tara plange,cu bone cu tot,cu consilieri cu tot,etc.

Astazi vor avea loc niste dueluri verbale de raspuns.Identificam tonul lor triumfalist,odihnit,cum si tu ai fost prin concediu si ai vorbit cu marea,cu stelele cazatoare,etc.

Cineva spunea:sa vorbim,discutii,seara de seara,pana la miezul noptii,ca ziua tot nu ne putem misca,din cauza lunei lui cuptor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s