Vid de stiri si de miscare

Suntem cu o zi dupa miezul lunii august,ziua Mariilor si Marioarelor,ca Marin au  fost doar Preda si Sorescu.

Abia se misca frunzele in copaci iar caldura s-a mai domolit.

Lipsesc total stirile,daca facem abstractie de Egipt si de niste lupte ale unor cocosi, in SUA,unde este implicata,de necrezut, o principesa de-a noastra.

Oana Stancu a fost la Balcic,de unde a luat un cactus inflorit iar colegii ei se afla in alte zari albastre,ocazie cu care Realitatea TV le-a luat audienta celor de la A3.

Noi ieri ne-am plimbat ,alaturi de ratele salbatice,pe lacul Herastrau,oacazie cu care unii dintre noi au reimbracat tinuta militara,cu gradele si decoratiile respective.Atentia principala a oferit-o un veteran de razboi,din marina militara,care a facut stagiul militar  timp de opt ani,ca timonier pe o nava de lupta.Este maistru militar si-l cheama Ivan Gherghel,in varsta de nouazeci si doi de ani,inca vioi,jovial si recunoscator pentru aplauzele noastre.

Ne-a onorat cu prezenta si amiralul cu patru stele,Cico Dumitrescu,cunoscut de la arestarea lui Nicu Ceausescu si aducerea lui la televiziune.Ne-a cantat ceva,dar vocea l-a cam parasit.Mai mult s-a preocupat de solista vocala,o femeie, pe nume Silvia,deosebit de sufletista si de energica.

Ni s-a servit si coliva,preparata de doamna Ionescu,sotia comandorului Ionescu Florin -seful Ligii Navale din capitala,pentru amintirea celor disparuti…

Mai toata lumea a fost pe la manastiri ,pentru a fi vazuti-politicienii si a se baga in seama.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s