Marian Nazat-calatorul.A fost prin Balcani,a ajuns si la Bordeaux…

Suntem interesati de note de calatorie iar Marian ni le ofera cu larghete,in ultima vreme.Vrem sa stim cum traiesc ceilalti si de ce pe la ei e mai bine.

Mitul bunastarii capitaliste pe meleagurile romanesti a apus deja.Nu intelegem de ce.Avem o tara bogata,cu oameni saraci.

In trecut nu prea paseam pe afara.Nici acum majoritatea n-o putem face,din lipsa de bani.Avem multi oameni pe afara.Cu sau fara treburi.Prea putini ne relateaza daca pe acolo umbla cainii cu covrigii in coada ! Mama asa spunea,ca pe nicaieri nu se intampla acest lucru iar noi,copiii sai,dar mai ales eu,nu credeam.

Scrierile sub forma de caleidoscop sunt interesante.Pe acest aspect ar trebui sa se axeze si televiziunile:pe relatarea de la fata locului a vietii,aspectului si preocuparile oamenilor din diverse locuri.Avem nevoie sa ne cunoastem mai bine reciproc,sa ne intelegem intre noi,sa gasim metode si mijloace de colaborare,fara inrobire,ca pana in prezent.

Vrem mai multe interviuri cu cei de pe la noi integrati in afara.Ne-ar interesa ideile si sfaturile lor,experienta lor de afara.

Suntem satui de interminabilele discutii cu aceleasi personaje politice,cu care suntem agasati de zeci de ori pe zi,de televiziunile de stiri,comode si stereotipe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s