Nelu Iordache da din gusa!?

Nu stim cat si de ce se afla in arest preventiv prelungit Nelu Iordache.Avem prea multi oameni ca el?!Om cu aviaone,elicoptere,blocuri de birouri de proiectare,utilaje de constructii de mare valoatre,in curs de amortizare!?

Am lucrat mai toata activitatea in domeniul utilajelor de constructii.Stiu cat sunt de scumpe si cate pagube aduce nefolosinta lor.

Faptul ca se tot fac licitatii,suib inventate pretexte,nu aduc deloc a bine.Tara are nevoie ca toate utilajele de constructii,importate eminamente din afara,sa functioneze.Nu sa zaca,nefolosite cu lunile,asemeni celor de la metrou,pe care le observ zilnic in imobilitate,aproape totala.

Licitatiile genereaza spagi.Nu suntem imbuibati cu utilaje si mijloace de transport de mare tonaj,ca sa ne putem bate joc de ele.Vedem cum strainii ne penalizeaza pentru fiecare greseala si neplata la timp a lucrarilor efectuate.

Aici se impune rigoare si disciplina si poate o mai buna repartitie a mijloacelor tehnice existente,pentru ca de lucru ar fi pentru toata lumea.Lacomia ne impiedica si lipsa unei mai bune intelegeri.

Nu argumentez in plus.Stagnarile,din motive discutabile,justitiabile,sunt mai mult decat vizibile.Ceva trebuie regandit,in functie de capitalismul de la noi,inca imperfect,encipient,lipsit de fonduri,etc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s