Nici o moarte fara banuieli

Tanara prozatoare Ana -Maria Paunescu,are astazi in Jurnalul National,editorialul „Alarma mortii”.Au trecut trei ani de la disparitia interpestiva a impetuosului sau parinte si inca este marcata de asemenea alarme.

Spectrul iminentei noastre disparitii individuale din aceasta lume minunata,cu toate problemele ei,ne pandeste pe fiecare.Cele mai dureroase disparitii sunt cele bruste,cand inma explodeaza in piept.

Florin Cioaba avea doar 58 de ani.Era rege.Chiar daca autodenumit.Fiecare suntem regi,in adancul sufletului nostru.

Acum urmeaza banuiala:oare putea fi salvat,daca infactul s-ar fi produs in tara?!Ce ar trebui sa facem,pentru a avea mai multe sanse de a fi salvati,in astfel de cazuri?!

Afara sunt peste patruzeci de garde.Sirenele salvarilor suna a sinistru mai des ca oricand.Oare toate cazurile se rezolva?!Nimeni nu ne da de veste,la stfasitul fiecarei zile si nici la inceputul urmatoarei!?

Gigi Becali s-a oferit sa doneze un milion de euro pentru combaterea cancerului.Eu propun sa se accepte aceasta suma si concomitent sa fie eliberat,pentru  ca,iata, sunt trei luni de detentie,pentru o cauza ce atarna in cui iar viata ne costa atat de scump si tot auzim ca nu sunt suficienti bani.

Ne-a speriat suma anuntata initial ca ar fi fost ceruta de turci pentru ingrijirea ,fara succes a lui Florin Cioaba.Astfel de sume se cer si in alte locuri,mai ales pe la Viena si observam ca nu se fac minuni cam pe nicaieri.De ce atunci sa nu ne sustinem medicii nostri,sa le dam ce le trebuie,ca tot avem fiecare nevoie de ei.De ce sa plece sa ingrijeasca pe altii si macar sa-i platim la nivelul magistratilor,ca sa nu mai stea cu mana intinsa la saracii de rand,ce mor pe capete din lipsa resurselor!?Asa,trimitem,fara rezultate uneori,banii-mai multi-in strainatate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s