Figuranti pe la Fundulea

Astazi ,a aparut stirea ca directorul Media Pro si-a dat demisia.Ce s-o fi intamplat,vom afla.

Probabil, productia de filme de la Buftea duce acuta lipsa de figuranti.

In ultimul timp,unii dintre acestia tot se perinda pe la Fundulea,ca de obicei,spre a se afla in treaba,caci agricultura este tot asa ,cum a fost si acum zece ani,a zecea spita la roata puterii iar soarele nemilos al acestui august usuca totul.Nici vorba de irigatii,de canale,de regularizari a aprcelelor agricole,a legiferarii relatiilor dintre proprietarii agricoli si arendasi ,precum so obligatiile minime ale arendasilor fata de proprietarii de terenuri,etc.

Inca se fura din subventiile europene pentru agricultura,sume importante iar procuratura se ocupa si acum,la un an de la invalidarea sa ,de catre doamna Aspazia,trecuta intre timp la pensie,tot de referendum.

La noi totul este in contratimp,inclusiv faptul ca premierul nu mai raspnunde la telefon expresedintelui iar ultimul spune ca s-ar fi suparat pe viata.

Nu vrem sa credem ca ar fi o amenintare  voalata,pentru ca Ovidiu Silaghi tocmai ce s-a intors de la DNA si ne-a spus ca a fost chemat sa dea relatii despre referendum.!?

Noi consideram problema clarificata de domnul Verbita Alexandru,de 89 de ani,pensionar si luptator CFR,care le spunea procurorilor ca referendumul este o chestiune politica si eu nu au a se baga in asa ceva,pentru ca nu au voie sa faca politica.

Cu toate astea ei ,dupa cum spunea premierul,submineaza,prin dosare ,guvernul.Ma surprinde faptul,ca, de datra aceasta saboteaza pe un confrate de-al lor…

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s