Fluturii ros-albastri egalati de fluturii albi

Nu am vazut de mult o asa frumoasa daruire sportiva,asa cum a fost cea de aseara de pe Arena Nationala.

Dupa o zi de canicula,cu temperaturi crancene,ce nu se ostoiesc decat putin timp spre ziua,am vazut doua echipe de tineri,ce pareau ca au aripi,asemeni unor fluturi,dar cu iuteala unor iepuri.Au alergat tot timpul,in disperare,fiind in marea majoritate si foarte tineri.

Campioana Romaniei, la fotbal,contra campioanei Poloniei.

O egalitate aproape perfecta.Reghe sperea la un 2-2 la Varsovia!

Din presa,aflu ca doamna Stanciu mai vrea trei ani la completul cumplit.Eu cred ca-i ajunge,dar ma tem ca nu se va tine cont de opinia mea.Doar pot sa adaug ca si ea a contribuit ,indirect,la acest dezavantajos egal.E bine sa se stie si magistratii sa dea dovada, in corpore, de mai putina indiferenta in raport cu viata tarii in ansamblu.

Desigur,caile Domnului sunt ,se spune,adesea incurcate,dar Rapidul e in B iar lucrul acesta din nou se leaga si de justitie,de interminabilele ei sedinte,ramase fara finalitate,care au avut darul sa descurajeze niste oameni,asa cum sunt ei,cu plusurile si minusurile lor.

In viata, nimic nu e simplu si nici clar ca buna ziua.Nu pledam pentru nepedepsirea vinovatilor,dar nici pentru abuzul de drept,in sensul simplificat,fara implicatii si consecinte,nu numai de ordin personal,dar si general.

Aseara ,l-am ascultat doua ore pe Silaghi,de la Baia Mare.Sustinea ca totul sunt inscenari!?Ar fi trist si in orice caz pare absurd,sa fie chemat sa dea relatii despre referendum,cand acestuia i-a pus cruce doamna Aspazia de mult si a iesit si la pensie de mare merit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s