Locuiesc in zona Orizont,din capitala.Aici se afla Comandamentul Telecomunicatiilor si Informaticii.

Putin mai inapoi,la bifurcatia Drumul Taberii cu strada General Vasile Milea se afla,dupa cum am mai relatat,un monument al luptatorilor antiteroristi,ridicat de SRI.

Nu stiu daca acest serviciu are dreptul sa ridice monumente.Mi se pare ceva nou si care excede atributiunile lor.

Recent,venind mai spre seara,am observat ca doua proiectoare puternice ilumineaza acel paralelipiped,invelit in marmura alba,care se refera in principal la Trotca si ai sai.

Rezulta ca seara de seara populatia capitalei plateste lumina electrica toata noaptea necesara iluminatului acestui edificiu.

Este un edificiu de circa trei metri inaltime,cu o cruce pe el,la partea superioara si niste nume dedesubt.

Nu stiu daca Ministrul Culturii cunoaste acest monument si daca el este trecut pe lista monumentelor nationale.Adresam aceasta intrebare domnului profesor Barbu,care este prezent mai mereu la emisiunile televizate si recent spunea ca era sa fie luat la bataie ,cand s-a plimbat pe la Rosia Montana!?

Desigur,nu ma astept la vre un raspuns,dar intreb opinia publica,daca este de acord cu acest consum suplimentar de electricitate,noapte de noapte,platit de contribuabili!

Pentru mine personal inca nu este clar stabilit daca blindatul lovit in acest loc la revolutie,in care si-a gasit sfarsitul Trotca era cu teroristi,asa cum scria pe acest atelaj ,din preajma victimilor, lasate doua zile la vedere , sau antiteroristi,in al doilea caz cine fiind teroristii?!

Normal si acestea sunt intrebari devenite pentru unii desuete,dar mie tot nu-mi vine sa locuiesc in preajma unui edificiu a carui destinatie este insuficient de bine precizata.Nici rostul Revolutiei nu a fost descalcit inca.Cine si de ce a omorat o mie doua sute cinzeci de oameni si ranit cateva mii?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s