Metoda fracurarii,NU HIDRAULICE,CI LOGICE,se practica

Pe masura ce am avansat in capitalism,presa a devenit tot mai pestrita,oamenii ei schimbandu-si cameleonic culorile,multi dintre ei procedand tot mai des la principiul fracturarii logicii adevarului si a propriilor convingeri exprimate anterior.

Numai ca,aceasta practica nu a facut decat sa indeparteze cititorii de respectivele gazete iar acestea sa intre tot mai des in jena financiara.

Unii patroni externi au cumparat marcile si le-au transformat in tabloide,cu poze si can-canuri,de parca noi am fi devenit o societate de imbuibati si nu mai stim cum sa ne omoram timpul.

Presa moare,datorita compromisurilor editorialistilor sai,candva credibili si apti spre a fi urmati ,deveniti,prin fracturarea logicii spuselor lor,contrariul.

Nu stim exact ce i-a determinat sa faca aceste lucruri,dar banuim ca tot lacomia si poate unele constrangeri de factura patronala ar fi vinovate.

Regretam decaderea celei de a patra puteri in statul democratic si deplangem soarta presei ramasa fara lideri si lipsita de idealuri democratice autentice.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s