Colonelul si a sa suita!

Iata,sunt doi ani,de cand m-am mutat la gazda in cel mai neiubit cartier al capitalei,pe motiv ca aici s-a tras la Revolutie,a murit Trotca si ai sai …Inainte se numea Ho Si Min,acum general Vasile Milea-sinucigasul revolutiei,victima si erou la un loc.

Primul care ne-a luat in primire,de la sosire,a fost un caine inalt si frumos,fumuriu,care ne-a privit cu ingaduinta de sus,neintelegand ce e cu noi,dar acceptandu-ne,pentru ca fosti posesori de caini,l-am privit cu dragoste si nu am pierdut ocazia sa ne imprietenim,oferindu-i ceva.In scurt timp,am constat ca era secondat de doua blondine,posibil surori,curate si increzute,mofturoase la mancare.Mai tarziu,aveam sa aflam ca sunt tratate cu atentie de niste batrane,probabil ramase singure,in acest vcartier de fosti militari.

Treptat,ca din senin,au mai aparut doi pui mici,care tot latrau si oamenii au fost nevoiti sa-i adpte si sa-i hraneasca,pentru a redobandi linistea.

Este o zona verde,asemanatoare unui campus studentesc.Oamenii sunt linistiti,in special pensionari.Puii au crescut repede,unul fumuriu-maroniu intre timp a disparut,dar ca din senin au aparut altii,vreo cinci-sase.Colonelul i-a tolerat cu greu,tot el ramanand seful,dar treptat a fost obligat sa constate ca hrana,in general putina,se i,partea la mai multi. Tot pe aici locuieste si una dintre surorile domnului Vadim Tudor,care are si ea un caine negru,pe nume Nero.Este iubita de ceilalti caini si merge insotitori cu totii dupa ea,.de parca ar fi copiii sai.A aparut si unul negru,cu alb pe labute,cam scun,caruia ii spunem piticul si este flebetea .Este cel mai bine hranit.Intampina pe toata lumea,dand vesel din coada.Daca nu primeste nimic ,nu se supara.Mai latra masinile in miscare si biciclistii,dar nu are tendinta de a musca.Doar asa,sa arate ca e vrednic.Sotia spune ca fost parasit de stapani,ca prea e dragut si manierat.

Aceasta este ambianta noastra cand iesim din casa ori venim de undeva.Desigur,pe cat poate,sotia i-a preluat in subzistenta,pentru ca atunci cand le este foame sunt foarte insistenti si rugatori.

Cum sa ucizi asemenea fiinte calde si placute?!Ar fi o nebunie,desi sunt persoane ursuze,care nu-i suporta si se tot burzukuiesc la cei care le da de mancare…In fata colonelului nu misca nimeni…

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s