La adio.Ionut!Te-au sfasiat cainii,la doar sase ani!?Este al doilea baietel mancat de caini.

De ce mor oamenii,cand flamanzesc cainii?!

De ce capitala are doar opt hingheri particulari si cheltuie pentru caini,fara folos,patru milioane de euro anual?!

De ce sunt permise formarea haitelor de caini si hingherii nu intervin pana nu e prea tarziu.

Nu se stie ca haitele ,de tot felul,se formeaza pentru vanatoare,mai ales la animale .fara ratiune!?

Doamna Lacramioara,nume parca predestinat,ne-a povestit ca acel caine care i- a omorat copilul ,de patru ani,pe nume Viorel,intr-o localitate de langa Suceava, era de o rasa de vanatoare si se afla liber, pe maidan,impreuna cu alti doi.Stapanul cainelui,la un an si sase luni,inca n-a patit nimic si tot el a avut tupeul sa dea in judecata pe un alt vanator, care a impuscat animalul criminal,avand pretentia la despagubiri ?! Cat tupeu si cata obraznicie !?Posesorului cainelui de vanatoare abia acum procurorul i-a luat declaratii,precum si parintilor copilului,desi acestia au facut multe reclamatii!?Vedeti,cat de putin pret pun procurorii pe victimile umane dintre copiii nevinovati?!

Ionut,ce locuia in sectorul doi al capitalei,era prietenos cu cainii.Dupa poza de pe ecranul mare al studioului de la Sinteza Zilei,se vedea un baietel frumos,vesel,cu un fel de coif pe cap,increzator in viata si in soarta lui.Din nelijenta primariei generale si a noastra in general,n-a fost sa fie.Drumul vietii sale a fost intrerupt brusc si brutal la varsta de numai sase ani !?A devenit o prada pentru o haita barbara de caini flamanzi.

De ce nu va dati demisia inca domnule primar general Oprescu,de mana cu vesnicul primar Ontanu de la sectorul 2.Chiar ieri a mai fost muscata o femeie ,tot de un caine maidanez,in se ctorul 5,pe 13 Septembrie,aproape de Parlament!?Sunt caini peste tot,chiar in subsolul parlamentului,in curtile spitalelor,peste tot pe strazi,adesea stransi in haite si nimeni ne supraveghind situatia.Sunt evaluati in capitala cam o suta de mii de caini si actioneaza,de capul lor,doar trei echipaje,cu trei masini!?

Situatia este catastrofala.Este momentul raspunderii imediate si a unor masuri dure.La fel este si in tara,pretutindeni.

Pe langa alte permanente pericole,zilnic suntem agresati,fie si prin prezenta permanenta si imprevizibila,de haite de caini…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s