Daca ar veni cainii la putere in Capitala?!

Imaginati-va,cum,la un moment dat,cainii ar deveni majoritari,apoi ar participa la un referendum si ar fi intrebati ce sa faca cu oamenii,deveniti minoritari si ar decide  sa fim bagati in tarcuri,sterilizati si lasati sa murim de foame,cum adesea se intampla cu ei acum!?

Ne-ar conveni?!

Acum,cu scuzele de rigoare,avem la putere ,dupa atitudine si comportament,tot un fel de caini,din punct de vedere sufletesc si chiar intelectual.

Foamea si saracia au facut pe un tanar din Piatra Neamt,iesit de puscarie,sa taie gatul unui cunoscut actor,pentru a-i lua pensia.Cu ce se deosebeste atitudinea lui fata de a unui caine infometat?!

Problema de fond ,in toate cazurile,este in primul rand infometarea.Lipssa de interes si de intelegere pentru situatia celui de langa tine.

Avem legi,se prevede ca nimeni nu trebuie sa fie lipsit de mijloace elemenetare de existenta.Aflu ca in Germania si poate in alte tari sunt cantine sociale,pentru cei fara venituri.Nimeni nu trebuie sa moara de foame ,pentru ca devine fiara.Ori la noi nimeni nu se gandeste la asa ceva.

La fel ar trebui sa existe si cantine pentru animale iar hranirea lor trebuie sa fie sistematica,nu ca in prezent,cand se fac economii si pe seama bietelor animale,furanduli-se hrana,pentru ca ele sa devina fiare.Observati ca atunci cand sunt hraniti,cainii sunt pasnici,dormiteaza,nu se mai strang in cete.Pentru caini exista in capitala numeroase surse de hrana ieftina.La cata carne se consuma aici,ce se intampla cu oasele?!De ce nu se colecteaza si se servesc cainilor?!De ce sa moara Ionut,pentru comoditatea si indiferenta primarilor?!Cum de nici macar niste adaposturi nu s-au putut alcatui in cei 23 de ani de democratie iresponsabila romaneasca?!Ce rost are libertatea ,fara grija fata de semeni?!Am devenit cu totii fiare?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s