Steaua nu s-a stins.A fost bagata si ea la inchisoare…

La noi dorinta generala este sa avem cat mai multi oameni la inchisoare.Este o obsesie prezidentiala,transformata in obsesie de masa.

Toata lumea cere procurorilor dosare,iar instantelor-condamnari.

Mergand pe aceasta linie,pe primul plan este urgenta construirii de noi inchisori,de parca nu am iesit dintr-un lagar de cincizeci de ani,al dictaturii proletare si am intrat in altul,pe care nici nu stim sa-l denumim.

Toti suntem puscariabili,nimeni nu mai vrea sa devina ministru,ca ,in cateva zile va avea dosar si va trebui sa dea cu subsemnatul ani in sir,pentru distrugerea economiei nationale si pentru subminarea el,cu buna stiinta.

Singura echipa care se lupta de la egal la egal cu echipele europene este Steaua.Dar cum sa faca fata efortului necesar,cand patronul sau este in puscarie,de cinci luni de zile si nu reuseste sa primeasca o invoire ,de nici macar o zi,desi nu  a dat in cap nimanui,nu este pericol public,ajuta sinistratii recenti din zona Galati,are o mama in varsta,care plange dupa el si o familie tanara ,care-i duce lipsa.

Ce moral sa aiba in asemenea conditii echipa al carei patron este?!A rezistat o repriza si jumatate,pe o ploaie intensa,dar,spre final a cedat fizic.S-a mai accidentat si noul introdus Tatu,trebuind a fi reinlocuit iar Tatarusanu,nu a vazut o minge care venea covrig,din cauza unui aparator gresit plasat in fata lui…

Eliberati patronul Stelei si ea va zbura din nou!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s