Pe facebook avem doar comentarii minore!?De ce oare?!

Multumesc!Buna seara!Poftiti la o cafea,prieteni!,etc.

Oare, aceasta e tot ce avem sa ne spunem?!

Traiti bine?!Acum zece ani vi s-a promis acest lucru!Apoi,a dezmintit,spunand ca a fost doar o urare!?Totusi,mai sunt babe,care se tot ridica in picioare si ar vrea sa-l pupe!?

La fel se intampla si cu ce noi veniti,care,una promit si alta fac!?Practic,nimic nu fac!Suntem la finele celei de a zecea luni ,de cand au venit la noua guvernare si nimic nu s-a imbunatatit,in afara unor vagi si spulberate de scumpiri indreptari ale sumelor incasate.

Leul e din nou la 4,5 si peste sub nivelul euro,pe neobservate si fara motiv,asa ,pentru ca vrea Mugur Isarescu,in fiecare toamna iar sondajele arata ca nu mai poate lumea de dragul sau!?Tot el este unul dintre premierii care au semnat pentru cedarea strainilor licenta exploatarii Rosiei Montana,pe gratis!?Doar pentru ca a pretins bursa de la Toronto,de parca noi eram obligati fata de respectiva bursa cu ceva?!

Avem mitinguri de toamna si facem spirale in jurul parlamentului,ca sa priceapa impegatul de miscare ceva,desi el nu este initiat in infinit si in energie universala!?

Eu astazi ies la miting cu plancarda:”Vreau casa!Sunt evacuat de zece ani!?”Voi ce plancarde aveti?!Nu observati ca,cu duhul blandetii nu obtinem nimic?!

Viata noastra unde e?!Viata noastra ce-ati facut cu ea?!

Voi mergeti la Miami,noi nici laAtarnata din Deal!?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s