Azi noapte un caine a latrat indelung.Are voce groasa si sonora.

Pana de curand,corul nocturn canin era multiplu.

Nu era un latrat pentru ceva anume.Latra,cum se spune,in gol,precum vorbesc politicienii nostri si nu se alege nimic de pe urma spuselor acestora.

La miezul noptii,Oana Simionescu,voia sa ne vorbesaca despre inchisoarea de la Pitesti si tortionarii ei,avertizandu-ne sa ne tinem bine,de ce ?!,de paturi!?,ca vor urma imagini grele. Speriat,am inchis televizorul.

Almaghedon,Mugur Ciuvica,a descoperit ,ce spunea ,prin 2oo5,Traian Basescu,despre inamnovibilitatea magistratilor,pe atunci spunand:”s-o creda ei!?”

Acum tipa ,ca nimeni sa nu se atinga de ei,pentru ca sunt uneltele sale diabolice,in veninoasa razbunare pe toti care nu i se supun.

Saptamana care se incheie si-a mai atins un obiectiv drag,acela de a fi condamnat Dan Voiculescu.Nu conteaza,ca pentru acest lucru,cade si Gheorghe Mencicopschi,omul care are grija de alimentaia noastra corecta si scrie carti pe aceasta tema,pentru a preveni greselile si relele obiceiuri alimentare,precum si alti pensionari,colaterali…

Afara s-a racit si a inceput sa ploua.Este prima ploaie din toamna actuala.Ne aflam la sfarsit de septrmbrie.Avem nevioie de ploi,desi incaltaminte impermeabila n-am reusit sa cumparam,cat a fost vara de lunga si de bogata.Dupa caldura excesiva,urmeaza frigul,tot excesiv.La noi toate tratamentele sunt excesive,inclusiv saracia.

Se tot vorbeste ca vom fi loviti de o cometa…Numai vesti bune!?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s