„Dupa douazeci de ani”-reluarea romanului de mare succes,pe malurile dambovitene

Iata,cei care inca mai traim,am parcurs peste douazeci de ani de la Revoluie si ne aflam in faza unei alteia,inceputa prin eutanasierea cainilor si demonstratii pro si contra Rosiei Montana,cu adresare politica directa la guvernatii ultimilor douazeci de ani,care ne-au adus din nou in sapa de lemn,dupa ce doar ce iesiseram din foamete si genocid.

Ne aflam ,de fapt,in altul,capitalist,in care exista de toate,dar nu pentru oricine.

In ultimii zece ani am avut un presedinte care ne-a tot antagonizat,ne-a denumit puscariabili si a facut tot posibilul ca un numar cat mai mare de invinuiti,chiar dinainte de judecata,ca cunoasca gratiile.

Nu stiu daca asa era normal sa se intample,dar s-a petrecut si inca urmeaza!

Am adus la putere,in noiembrie trecut,niste pui de gaina,caror le este frica si de umbra lor si nu fac nimic in privinta izbaviri generala,desi promisesera acest lucru.

A fost o noua tradare nationala,care se vede,de buna seama,ca nu a adus nimic bun,nici macar iluzoria intrare in Schengen,pentru care am tot strans din dinti.Acum suntem de vina ca printre noi exista rromi,care se tot vantura pe afara,dupa obisnuitele lor ciordeli.

Pe noi ne ciordesc de sute de ani si-i toleram,ei insa nu pot accepta acest lucru,considerand ca numai ei au dreptul la ciordeli majore.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s