De 23 de ani la noi politicienii joaca permanent piesa „Badaranii”de Carlo Goldonii

Nu stiu cum se face,mai ales generatia de debut pluripartinic,se tot dueleaza,de 23 de ani,fara sa aiba nici un fel de merit la progresul economic si social al tarii.

In fapt,am fost intr-o continua cadere libera,a desfiintat si vandut mai tot ce agonisiseram iar acum suntem intr-o faza de agonizare generalizata.

Exista niste conventii prelectorale,dar,dupa ce se vad cu sacii in caruta, o parte dintre cei alesi,autoimpaunati,in mod fals de succes,se prefac a uita cele promise ,nu atat lor,cat mai ales electorantului votant si procedeaza in contradictoriu,discreditandu-se din start.

Este adevarat,ca votul nostru a fost permanent negativ,in raport cu cei care au condus,dar asta nu inseamna ca am uitat, ca si noii ales,cu patru sau opt ani in urma,s-au comportat asemenator.

Sfatuim  pe cei din PSD,indeosebi,pentru ca ei sunt cei care ne enerveaza prin nerespectarea si nepunerea in aplicare a promisiunilor electorale,sa nu mai mizeze pe memoria noastra scurta,pentru ca nu mai este astfel.

Asa cum PNTCd ,din pacate ,a disparut,asa dispare in prezent PDL,de pe scena politica si poate urma chiar PSD,daca continua politica uitarii si a obtuzitatii.Purtatorii de cravate rosii de mult nu mai incanta pe nimeni,sa nu uite…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s