Views by country

  Cand observ mai multe feluri de stegulete in privinta locurile de unde au fost vizionate materialele publicate aici de mine imi creste inima de bucurie,vorba lui Creanga.

Gandesc ca nu suntem singuri in Europa si e bine,chiar daca pe acolo sunt tot compatrioti.

Apar uneori asa de neasteptate stegulete,ca ma infior.Nu a lipsit nici Australia,columbia,Africa de Sud,Coasta de Fildes-unde am un sot al nepoatei mele,la prospectiuni petrolifere,India,Japonia,Rusia,de Moldova,draga,de peste Prut,Ucraina,etc.

Despre Italia,Spania,Anglia,Irlanda,Olanda,Belgia,Franta,etc.,nici nu mai vorbesc.

Eram o tara pana nu de mult considerata exotica,mai ales pentru SUA,Canada,Mexic,s.a.,dar ,treptat, si mai ales, prin prezenta romanilor acolo,am devenit din ce in ce mai cunoscuti.Ne mai confunda unii cu rromii,nomazii nostri sentimentali,

Din Roma,un domn-giuvaergiu,roman,ma onoreaza aproape zilnic cu cate o steluta,ce o gasesc aprinsa cat deschid calculatorul dimineata.Este o stea a sperantei,pentru fiecare dintre ele fiind deosebit de recunoscator clor care binevoiesc sa mi le transmita.

Acum,ca tot s-a racit timpul prematur,sunt raze de caldura sufleteasca,primite de la mari departari,dar si multe din tara.Desigur fiecare viseaza sa aiba in permanenta o ploaie de stele! 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s