Coabitarea a atins stadiul de paruiala publica.Populatia asista umilita.

Accesele de otrava ,exprimate aproape zilnic,de la pupitrul din Deal,cu o falsa denumire,s-au accentuat in ultima perioada,-iar cel care le adreseaza a capatat culoarea verde,conforma exprimarilor.

Populatia priveste inmarmurita iar Crin Antonescu propune convocarea ambasadorilor straini la Bucuresti,pentru a le aduce oficial la cunostinta situatia.

Doar premierul se complace ,suparator si neinteles zambitor,fapt ce enerveaza si mai mult publicul iar sondajele in scadere la adresa lui exprima nemultumirea.

Televiziunile au material in exces de analiza zilnica,numai ca publicul s-a saturat de acest spectacol de joasa factura si nu-l mai gusta de fel.

Publicul romanesc doreste liniste .

Televiziunile sunt rugate sa nu mai bata aceeasi calpa moneda pe subiectele respective,pentru ca risca inchiderea televizoarelor care le tot prezinta.

Suntem in faza nehotaratilor.Se actioneaza pe baza de dosare si de trimiteri in judecata,pe teme iluzorii,pentru demobilizarea adversarului.Problema este ca de ele au parte doar cei de la putere,nenumitul din Deal continuand sa fie -nu se stie de ce-intangibil!?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s