Nu mor cainii ,cand vor parlamentarii si primarii incompetenti…

Klaus Iohanis a spus ca este o barbarie inutila.

Cainii oricum vor exista si prin natalitatea lor virila ne vor supune din nou,daca nu-i vom ingriji si supraveghea cum trebuie.

Misiunea aceasta ar trebui s-o aiba permanent orice veterinar,de oriunde ar fi,caruia sa-i fie data o mica echipa de lucru.In fapt,este necesara infiintarea unei serioase si functionale politii veterinare,cum se afla pe la altii si ne arata multiple filme pe aceasta tema.

Chemarea imperativa spre adoptii nu poate avea un efect de masa,pentru ca -mai ales la orase-nu exista conditii de acest gen,majoritatea oamenilor locuind la bloc.

Este pe la noi o excentrica,ce are doi caini maidanezi,bine ingrijiti,cu care se plimba adesea si o trag unul intr-o parte,altul in alta.Nu pare a fi serioasa si nici sanatoasa.

Totusi,nu este de condamnat.In ei gaseste afectiunea de care are nevoie si nu o primeste din alta parte.

Macelul cainilor, care s-a pornit in Romania, este lugubru.

Recent,un alt cunoscut,care avea un biger englezesc,ce prin latrat raspundea la buna ziua,vazandu-l singur,l-am intrebat unde este obisnuitul companion?!Mi-a raspuns,cu lacrimi in ochi,ca a fost nevoit sa-l eutanasieze,pentru ca avea treisprezece ani si se simtea extrem de rau.Este varsta lor maxima,asa ca rabdare,domnilor,faceti ce trebuie si cainii ,carnivori,traiesc relativ putin…

Ancheta in cazul Ionut treneaza nepermis de mult.Ce este asa de complicat?!Ar fi fost  o imprejurare prin  care cei responsabili de producerea acelei crime infame sa raspunda si prin aceasta sa fie un avertisment si pentru ceilati,sa-si faca datoria.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s