Fabulos!Gigi Becali a spus ca ne pedepseste Dumnezeu,trimitand cutremurele asupra noastra,pentru ca el sta in inchisoare nevinovat!?

A trimis, mai intai, din nou zece mijloace de transport cu alimente si ajutoare celor de la Izvoarele,care sunt zgaltaiti de cutremure si li s-au crapat casele din lut…Apoi,este chemat aprope zilnic pe la instante,a obtinut drept de munca in inchisoare,pentru ca-i fusese interzis,pe motiv ca luase o cartela de la cineva si daduse un telefon,mare scofala!?Tracasarea fara rost,in duba veche si hurdugaita,atitudinea de indiferenta a completelor,izolarea prelungita fata de familie,etc.,toate l-au facut pe Gigi Becali sa fie din ce in ce mai nervos si sa -si verse nervii pe judecatori.A trecut la amenintari divine!

Avocatii sai au descoperit ca exista un act,semnat de presedintele Constantinescu,aflat la secret,ce stabileste ca schimbul de terenuri a fost perfect legal.Pe baza lui,considerand condamnarea nedreapta,cer eliberarea sa.Pe 24 octombrie se judeca si aceasta cerere.

Ucrainienii,cu  specialistul  Ignatenko,vorbesc si ei despre cutremure noi.Lumea este speriata.

Suntem in alerta si in asteptarea maniei ceresti…Poate aude si ” Presedintele nostru”  cu drept magic de gratiere terestra,a carui mana dreapta nu vrea sa depuna semnatura.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s