Cu ochii pe Casa Alba din Waschington !

Miahi Gadea este din nou in SUA,de data asta impreuna cu Mircea Badea si Adrian Ursu si ne transmit din acelas studiou,de unde a mai dialogat si  data trecuta cu oameni importanti,ce se afla cu vedere spre Casa Alba,resedinta Presedintelui .

Aseara ne-au anuntat ca au venit in inima Americii cu o agenda proprie,aceea a intaririi relatiilor romano-americane iar acest lucru se realiyeaya prin oameni.

Urmeaza ca in seara aceasta sa avem un interviu cu doamna Hillary Clinton,om politic important,fost secretar de stat pentru politica externa si posibil viitor candidat,din partea Partidului Democrat la viitoarele alegeri prezidentiale ,din 2o18.

Miercuri seara ,din acelas studio,va urma o discutie cu premierul Victor Ponta,in urma intrevederii cu Vicepresedintele SUA,Joe Binden.

Cei trei  ne relatau ca discuta despre justitia din Romania ,cu interlocutorii lor americani,iar acestia se crucesc de cele auzite. Insasi premierul a promis sa discute despre implicarea lui Gordon Philip,in referendumul din vara anului trecut ,din tara noastra,prin care a afirmat ca sunt indicii de frauda a 1,5 milioane de voturi iar acest lucru nu s-a concretizat !?Acest lucru a daunat relatiilor noastre cu SUA si reporterii,alaturi de premier,vor sa restabileasca bunele raporturi anterioare acestui caz.

Saptamana aceasta romanii sunt cu ochii pe Casa Alba,cu sperante reinoite de dreptate si colaborare avantajoasa.

In curand ne vom retrage din Afganistan,acolo unde soldatii romani au fost alaturi de cei americani in avanposturile luptei contra terorismului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s