Un zombi teleormanean(adica un mort reinviat!?) l-a reclamat pe Liviu Dragnea…

Stranie si inexplicabila este constatarea domnului Liviu Dragnea,ca,dosarul sau cu privire la votul de la referendum ,a plecat de la reclamatia unui zombi !?

Nu orice zombi,ci unul vechi,decedat la inceputul anilor nouazeci.

De fapt,Antena 3 va prezenta astazi un reportaj de la familia acestui zombi,ocazie cu care vom afla si noi ca sunt posibile-in acceptiunea procurorilor DNA-asemenea ciudatenii.

Mircea Badea a facut pe seama respectivului procuror un promo,parafrazandu-i numele,in legatura cu pierderea functiei sale de sef serviciu,urmare expirarii termenelor de doua mandate:”PA-PICI !”

Dosarul insa a intrat in instanta la Curtea Suprema de Casatie si Justitie,fiind devansat termenul de judecata,in luna noiembrie.

Sorin Rosca Stanescu,de asemenea,a fost invinuit de ANI,de fals in declaratiile de avere,desi acesta le depusese si datele se refereau la doi copii,dintr-o casatorie anterioara a sotiei,carora le murise tatal si aveau niste fonduri pe numele lor in banci,drept mostenire din partea defunctului.ANI a dat si numele copiilor minori,desecretizand secretul bancar al acestora,fara sa discute cu tatal adoptiv.

In emisiunea lui Rares Bogdan,SRS a relatat aceste lucruri,razand,jenat,cu privire la modul in care lucreaza ANI,ca arma politica.De fata era si Mircea Deaconu,care a fost scos tot de ANI din viata publica,pe niste pseudoincompatibilitati.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s