Dununtatori,jocuri politice,lacuri otravite-cat statul Monaco-bune pentru Romania!

Denuntatorul Romica Parpalea se lauda ca l-a divulgat pe Liviu Dragnea,pentru referendum.Ce sa divulge?!Este dintr-un sat teleormanean,nu departe de Costesti,unde se afla imparatul tiganilor.Dupa nume,precis apartine acestei etnii si este suparat ca nu a primit o dregatorie mai mare…Probabil este din Plosca si pe acolo se fac betii iar celor care dau de baut ,li se semneaza orice hartie.

Un alt denuntaor,devenit ilustru,Remus Vulpescu,a denuntat niste colegi de la Hidroelectica,care-i promiteau o spaga de peste un milion si aproape jumatate de euro,pentru un contract de furnizare de energie ieftina,unei firme !?Fabulos!Iata cum hidroelectica poate intra,paradoxal, din nou in insolventa.

Procurorii se tot aresteaza intre ei,la un loc cu politistii:de frontiera,de crima organizata,de toate felurile.Unul dintre ei a trimis o scrisoare,de 22 de pagini,la Antena3,prin care explica modul cum se fura totul in Romania iar cei care nu accepta,sunt eliminati.

Mai sunt niste falsi mineri la Rosia Montana,care ne tot ametesc cu reclame,prin care spun ca, lacurile otravite sunt bune pentru ei ,cat si pentru Romania,dupa observatia inteligenta a doamnei Eugenia Voda.

Numai asemenea oameni de isprava avem prin tara,fara a mai adauga separatistii etnici maghiari,care vor sa plece cu Transilvania la Ungaria ,precum si necajitii din Pungesti,ce se tem de infestarea apei potabile,in urma sapaturilor firmei Chevron,pentru captarea gazelor pe sest…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s