„Cine mai crede in semafoare?!”-se intreaba Ana-Maria Paunescu

Observatia ei este legitima.De ce se mai baga politistii in intersectii,daca semafoarele nu se opresc?!Ca sa mareasca harababura?!Sa se invete traversarea pe toate culorile?!

Dupa toate cate ni se relateaza zilnic la televizor,cu accidente de circulatie pe trecerile de pietoni,cand este necesara sa efectuezi o traversare, pe jos,nu prea mai ai curajul s-o faci.Tot stai,tot astepti,tot cumpanesti si in final,cineva se indura si opreste ,oferindu-ti trecerea ,asigurata de spatele masinii sale.

Sotia mea nu vrea sa riste si tot timpul asteapta excesiv,chiar si atunci cand are verde…Mereu ne certam, intre noi, la traversare.Ea zice ca eu ma grabesc iar eu spun ca incurca soferii,stand prea mult pe loc.Nu stim nici unul  cine are mai multa dreptate,pentru ca pe cei de la volan nu te poti baza  si nu au fost putine cazurile cand ne-au taiat calea.

Exista in circulatie tot timpul un loc de mica intelegere.Numai ca oamenii de la volan sunt tot mai nervosi,mai grabiti si suparati de existenta multiplelor stopuri prelungite si nesincronizate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s