Lupta cu inertia din vechiul regim ,in actualul -este lupta cu hotia!?

Noua bomba, cu spagi de 1,4 milioane de euro, la Hidroelectrica ne-a lovit in moalele capului.Ne intrebam:cand se va termina cu hotia si ticalosia deschisa in tara noastra?!

Pentru ce fel de industrie aveau nevoie cei de la Cluj,din respectiva increngatura,de un contract atat de mare de energie de la Hidroelectrica si de ce numai de acolo?!Parca abia fusese scoasa din insolventa,cu mari cheltuieli, si trebuia introdusa la loc?!

Ne-a surprins in mod placut ca tanarul Vulpescu a respins o asemenea ametitoare mita,dar,asa cum spunea Mugur Ciuvica,trebuia realizat flagrantul,chair si partial,pentru a exista dovada materiala,in afara unor inregistrari telefonice.

Insiruirea de nume de rezonanta din protipendada afacerilor oneroase clujene pune pe ganduri si descumpaneste curajul respectivilor.Vom vedea in ce masura procuratura isi va face datoria.

Deja,de ieri s-a anuntat cum ca Germania din nou nu ne vrea in Schengen si este normal in asemenea stadiu al coruptiei interne.Ce rost mai are sa ne suparam pe altii,cand la noi se petrec asemenea grozavii iar rectificarea bugetara se face negativ,tocmai din astfel de matrapazlacuri criminale de deturnare a veniturilor.

Hidroelectrica este tot ce ne-a mai ramas din epoca socialista si acum si acest lucru se incearca a fi vandut in afara,fiind una din cerintele creditorilor externi,pusi sa ne despoaie de tot ce mai posedam,ca popor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s