Avem ministri care nu stiu sa scrie corect romaneste!?

Gradul scazut de pregatire scolara se reflecta in activitatea profesionala a absolventilor,ce-si dezvaluie carentele  pe parcursul activitatii.

Ierarhizarea pe baze de recomandari ale partidelor duc la situatia in care apar ministri cu greseli de ortografie in textele pe care le emana din proprie initiativa.

Sunt oameni de varsta mijlocie iar acest lucru dezvaluie o slaba preocupare in pregatirea scolara si dupa aceea,in propria activitate.

Nu suntem mai catolici decat papa,fiecare strecuram, involuntar, cate o gresala,pe ici ,pe colo,insa din partea unor persoane cu functii oficiale acest lucru nu este deloc bine vazut.

Insasi marele constructor  Ford recunostea ca nu era prea bine scolit,dar, avea grija sa se inconjoare de cei mai bine pregatiti oameni din domeniu,carora le dadea sarcini din ce in ce mai grele,pentru a fi aduse la indeplinire.Initial,de pilda, existau motoare cu un singur piston,dar el a pretins ca numarul acestora sa creasca si nu a cedat greutatilor,pana nu a fost realizat obiectivul propus.

Este bine,pentru cei care nu se simt stapani pe ei in scris,sa se abtina de a da la iveala slaba lor cultura gramaticala,mai ales cand nu sunt obligati s-o faca si se pot folosi de oameni mai bine instruiti in domeniu.Acest lucru se remediaza prin citit perseverent si exercitiu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s