Hotii fura direct din tezaurul bancilor?!Am trait s-o vedem si pe asta!

Nu mi-am inchipuit ca asa ceva poate fi posibil si in cateva zile poate sa dispara peste trei milioane de euro,fara ca cineva sa se impacienteze in mod deosebit.

De haram au fost,de haram sa se duca!-spun cei pagubiti in taina,unii dintre ei chiar refuzand sa declarea devalizarea casetelor de valori,ce sa vezi,aflate tocmai in sefurile bancilor!?Adevarata minune pentru hoti!?De ce sa se mai oboseasca,cautand din casa in casa,cand acolo gasesc grunjul si pot sa-l subtilizeze nestingheriti,venind zi de zi cu gentile goale si plecand cu ele pline.

Trai,nineaca!Au gasit prostii!Pricopsitii de romani,cu banii la ciorapul din seiful bancar,unii chiar cu lingouri din aur!?

Nu a fost greu sa gaseasca complici din interior,iar domnul Abraham spunea ca exista metode electronice de copiere a cheilor ce se pot realiza pe loc!?

Ce conteaza ca pe hol camerele de luat vederi inregistreaza pe toata lumea?!Chiar si pe unii cu gentile pline,care se duc inainte si inapoi,nici ei ne stiind ce fericire a dat peste ei.Se mai si constata ca se prezinta cu acte false,inchiriaza o caseta ,de forma,pentru a avea aceeas in camera de valori si a avea implicit la dispozitie toate cutiile de valori,pe care sa incerce sa le deschida pe rand si sa ia ce vrea din ele!?

Parca am fi in tara lui Papura Voda !Nimeni nu ia nici o masura iar pagubitii cresc de la o zi la alta iar in curand toate casetele se vor goli,pentru ca depunatorii nu vor mai avea incredere intr-un asemenea pagubos deserviciu.

Este o stare de fapt,greu de imaginat,pe langa alte gainarii telefonice si de racolare de locuinte de la varstnici,etc.

Suntem in tara hotilor,patronati de la secretul bancar,ce se tot da pagubit,in mod discret,de pretinse credite neperformante…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s