Vrei un prieten-adopta un catel!

In drum spre piata,avem cel putin cinci-sase prieteni ,care ne intampina cu cozile rotite sau cu gesturi de buna recunoastere.Sunt cainii pe care i-am servit din cand in cand cu cate ceva iar ei nu uita si zilnic,atunci cand ne vad,ne acorda recunostinta si dragoste.Cand nu avem ce le oferi,se bucura si cu o mangaiere.

Ne binedispun cu prezenta lor,desi nu suntem singurele lor cunostinte si nici sponsorii principali.Le-am dat nume:colonelul,blonda,negruta,fomila,etc.

Deosebit de simpatici sunt catelusii mici,zglobii,vigilenti si cu latraturi stridente.Tot timpul s-ar juca,ar vrea sa sara pe tine,in semn de buna primire si prietenie.

Nu au pretentii mari:putina hrana,apa,adapost si plimbare cat de multa, pe afara…

Avem in zona o batrana.Are la geam doua pisici,dar mai hraneste trei-patru de pe afara.Locuieste la parter si toate vin si privesc la geamul sau.Are grija ca in permanenta sa existe un vas din plastic cu apa in el,afara,si cand vin pisicutele le ofera pastilute mici.

Pisicile le servesc fara graba,zabovind indelung asupra lor.Batrana are nouazeci de ani,nu pre mai are stabilitate si sta permanent in casa si adesea la geam.Grija fata de pisici e preocuparea ei de baza.Locuieste singura si din cand in cand vine o nepoata care-i aduce cele necesare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s