Stafiile !

Se spunea odata:”Stafia comunismului bantuie prin Europa!”

Iata ca nu mai bantuie.Si ce?!Ne e mai bine?!Nicidecum!

In bogata Venezuela se infiinteaza pentru saraci,ministerul Fericirii!?In ce o fi constand?!In livrarea gratuita a hartiei igienice?!Ca tot era criza!

Am vazut ca toata lumea acolo ofera petrol si benzina ieftine.Nimeni nu cumpara.La fel cum faceam noi in razboiul sarbo-american!?Trimeteam,pe timpul lui Vacaroiu,trenuri cu combustibil ,gratis.Sa nu inghete sarbii de frig iarna.Acum ei continua sa se poarte rau cu romanii din Valea Timocului.

Aseara, am observat o alta bizarerie.Maghiarii, din Oradea, aprindeau lumanari intr-un parc,suparati fiind ca parcului i-a fost schimbata denumirea din O… in Mihai Viteazu.Parcul era acelas si copacii inca infrunziti?!Nu mai era fostul parc,pentru ca nu se mai numea ungureste!?Propun sa ramana parcul fara nume,ca sa nu se mai supere nimeni!Din toate amanuntele se fac probleme!?Chiar nu au ce face unii!?

Stafia Schenghen ni se arata in fiecare toamna si apoi dispare.Motivele sunt diverse,dar realitatea este una:discriminare ! Nu suntem doriti,desi suntem cel mai pasnic si iubitor de oameni popor.Se spune ca suntem prosti de buni!Chiar asa este!Printul Charles este singurul care ne apreciaza la justa valoare.Dar,nici macar el nu are trecere in fata unor extremisti separatisti,fara principii democratice…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s