Avem pe cineva,in SUA,care ne urmareste,cu atentie,aproape zilnic!

Suntem incantati sa fim cititi de la o asa de mare distanta.As fi bucuros sa aflu si opinii concrete.

Legat de acest lucru,aseara,la Sinteza Zilei,a fost o tanara,absolventa la Harvard,acum consiliera a Primului-Ministru pentru probleme economice.Vorbea cu convingere despre importanta solicitarii bonului fiscal,de catre fiecare cetatean.Acest lucru spunea ca se rasfrange in acumularile la buget.

Merg aproape zilnic la piata si cumpar de la niate pseudotarani,care nu stiu ce este bonul fiscal si fac preturile,in fiecare zi,dupa starea atmosferica…

De la ei se aprovizioneaza majoritatea populatiei,in speranta gasirii unor preturi mai mici.Este un mare volum de vanzari,dar -nu stiu de ce-acesti vanzatori sunt obligati doar la plata tarabei zilnice .

Nici pe la alte  magazine nu se prea obisnuieste a se da bonuri fiscale,dar nici noi nu insistam sa-i deranjam cu ele.De aici rezulta multa evaziune fiscala,asa zisa zona gri a comertului cu amanuntul.

Cred ca ar trebui ceva implementat si aici,pentru ca au trecut 23 de ani de acomodare si in piete sunt cam aceeasi comercianti.Perioada de acomodare a cam expirat.Multi cred ca au deja case de valori prin subsolurile bancilor,tocmai bune de devalizat,asa cum deja se intampla…

Sa intelegem ca in SUA bonul fiscal este sfant!?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s